INVESTERING

LIFESTYLE SESSIE | 299 EURO

Ik noem mezelf graag een ‘storytelling’ fotograaf. Jullie leven, zoals het nu is. En niets anders. Met liefde voor het vak vastgelegd bij jullie thuis of op locatie. Geen fake smiles. Geen geposeer. Alleen maar échte momenten. Jullie perfecte imperfectie.

Bij elk verhaal hoort een album. Je krijgt er ééntje van mij cadeau bij elke Lifestyle sessie (van 1,5 uur). Want foto’s zijn immers het mooist wanneer ze geprint worden.

Een (telefonische) bespreking vooraf (voor het plannen van de sessie), de selectie en nabewerking achteraf en niet onbelangrijk; de tijd en het talent van de fotografe maken eveneens deel uit van de sessieprijs.

Andere afgewerkte fotoproducten of digitale HR bestanden zijn niet inbegrepen maar bestel je achteraf, na het zien van de foto's via een (tijdelijke) online fotogalerij.

Sarah begeleidt je graag bij het uitkiezen van de fotoproducten die het best bij jullie stijl en budget passen.

Exclusieve fotoproducten kan je à la carte, in een pakket of als combinatie van beiden aankopen.

Digitale bestanden in hoge resolutie zijn niet los te koop maar worden enkel aangeboden als (deel van een) pakket, het aantal (en de leuke extra's) varieert naargelang je pakketkeuze. Pakketten starten vanaf 350€.

Graag een meer gedetailleerde infofolder in je mailbox? Laat het mij weten via een bericht op de contact-pagina of stuur een mailtje naar hallo@sarahdepauw.be!

"Ik zwéééér bij professionele fotografen. Zweer. Van tijd tot tijd enfin. Bij grote gebeurtenissen vind ik dat een onnoemelijk groot cadeau van mezelf, aan mezelf. Aan ons gezin. Aan de jongens hun albums voor later. Want hoewel eigen foto’s ook mooi zijn… niets weegt op tegen het resultaat van een specialist. Ik kan het iedereen sterk aanbevelen. Take the plunge"

Soetmin, mama van Verne & Jasper

Menu