Mathis & Alix

“Never change a winning team!” En ik laat Julie graag zelf even toelichten waarom…

Wat was de voornaamste reden waarom je mij opnieuw contacteerde voor het maken van jullie foto’s?

Voor de eerste fotosessie van Alix wou ik babyfoto’s. Ik had destijds in Knokke heel mooie foto’s laten maken van Mathis en wou dat voor Alix ook maar dan op een manier zodat Mathis er ook bij kon. Het resultaat was veel mooier dan ik ooit had durven hopen. Wat bij Mathis een fotoboek was van allemaal gelijkaardige foto’s van een perfecte baby (ja, ben zeer objectief 😉 ) in verschillende poses, was bij de sessie met Alix een heel verhaal van een superleuke dag.

Een dag waarbij Sarah zelf Dieter zover kreeg om ontspannen op de foto te willen (nu hebben we zelfs foto’s waar we allebei op staan!!). Een dag waarbij zelfs ik op de foto durfde en wou (wat hoogst uitzonderlijk is). Het was dan ook ontzettend moeilijk kiezen omdat elke foto uniek was. Ik herinner me trouwens bijna alles van die dag. Dat Alix haar allereerste verkoudheid had en meer sliep dan anders, dat het meteen klikte tussen Mathis en Sarah (Eigenlijk het grootste wonder van de dag!).

Er moesten dus nog zo’n foto’s komen en ik heb sindsdien aan mezelf beloofd dat ik dat elk jaar mag doen. De foto’s zijn zo mooi dat ik bijna voel hoe klein dat mijn kleintje toen was. En ik herinner me bij die mooie foto van Mathis dat hij zo lief keek omdat hij met net een stamp had gegeven 🙂

Wat vond je het leukst aan onze laatste fotosessie, en waarom precies?

Opnieuw dat je hier kwam en dat Mathis meteen tevreden was. Je beseft zelf niet hoe uniek dat is. Het was gewoon een leuke dag, de dag na Alix haar eerste verjaardag. Het is altijd gevaarlijk als je ergens naar uitkijkt omdat het dan de verwachtingen niet altijd inlost. Maar bij de sessies met jou is dat al twee keer gelukt. We hadden weer een leuke dag (wat eigenlijk de voorwaarde is voor echt mooie foto’s omdat er dan ook een prachtige herinnering aan hangt).

De bedoeling is altijd om foto’s te nemen maar eigenlijk was het voor ons weer 2 uur samen in de tuin spelen, cake en ijsjes eten, naar de paarden gaan, met een vriendin erbij. en je oordeelt niet over de gekke kledij die ik mijn kinderen graag aandoe; Je snapt dat ik graag mijn paarden er eens bij wil, allemaal geen probleem voor u. En ja, ik durfde zelf ook weer op de foto 🙂 En dan de foto’s achteraf… Mathis liggend op het gras, Alix dicht bij me in de stal… Gewoonweg perfect omdat ik me herinner hoe gelukkig en ontspannen we toen ook waren…

Als je mij zou aanbevelen aan je beste vriendin, wat zou je haar dan precies vertellen?

Dat ze de sessie een beetje moet voorbereiden (kledij, plaats,…) maar dat ze dan gewoon moeten doen wat ze graag doen. Alsof ze op stap zijn met het gezin met een heel lieve vriendin erbij. Een vriendin waarvoor hun huis niet perfect moet zijn, waarvoor ze zelf niet perfect moeten zijn maar vooral zichzelf. Ik zou ook zeggen dat ze het zeker moet doen omdat de tijd zo snel passeert, en dat die fotoalbums de mooiste boeken zijn die ze ooit in huis kunnen hebben.

Er is geen mooier verhaal dan het verhaal met je kinderen, en dat moeten we zoveel mogelijk vastleggen en koesteren.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geen reacties
Voeg een reactie toe...

Je email-adres wordt nooit getoond of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Menu