Over Sarah

HAPPY
MEALS
CHILLIN'
WITH MY
MONKEY
VITAMIN
SEA
HOT
FLOWERS
AND
FRESH
COFFEE
LITTLE
ADVENTURES

Nice to meet you!

Fotografe | Mama | Creatieveling | Fan van alles wat mooi is

Ik geloof sterk dat de allermooiste herinneringen vermomd zijn in alledaagse routine. We zijn allemaal toch zó druk bezig om al die ballen in de lucht te (proberen) houden, dat we compleet vergeten dat ons klein geluk zich vlak onder onze neus afspeelt.

Kinderen kunnen soms een beetje veel en van alles tegelijkertijd zijn. I hear you (loud and clear). Ik zou mijn zoontje van 4 ook wel meer dan eens achter het behang willen plakken. Maar voor we ’t goed en wel beseffen zijn die ‘sticky floors’ en ‘messy kitchens’ ook maar weer wat ze geweest zijn en zullen we maar al te graag nog eens terugkijken en lachen om die chaos van toen.

Niet iedereen is fan van deze stijl van fotograferen en dat hoeft ook niet! Apprecieer je de schoonheid van het alledaagse? Neem je de vluchtige momenten niet vanzelfsprekend? Ben je relaxt en vertrouw je op mijn talent om van jouw sessie een onvergetelijk souvenir te maken? Ja, ja en ja? Dan worden we vast goede vriendjes! ;-)

In tegenstelling tot de meeste van mijn collega's leg ik dus niet de 'typische' mijlpalen vast, maar net die momenten ertussen. Ik zoom in op de dingen die mij raken en elk ander moois. Ik hoop daarmee een ongelofelijk schoon en misschien ook wel verrassend stukje van jullie gezin te laten zien. Als mijn woorden en beelden op deze website je ook maar een heel klein beetje in diezelfde richting sturen, dan hoor ik graag meer van je!

Sarah x

"Een fotografe zoals er niet veel zijn, een straffe madam die weet wat ze wil en die ongelooflijk goed met kindjes overweg kan! Getalenteerd tot en met! Ik ben fan!"

Lobke, mama van Kobe, Frauke & Mil

Menu